Urządzenia i Akcesoria
Caramel Parfait
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
10 slices
Składniki
Caramel Sauce
-
Demerara sugargranulated sugar250 g
-
double cream200 g
-
water1030 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
vinegar15 g
Parfait and Assembly
-
roasted peanuts, salted80 g
-
double cream500 g
-
egg yolks from medium eggs5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6 g
Kalorie
1801 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cooking with Sugar Stages
8 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Manifesto
203 Przepisy
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Simple Ideas
201 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Sweet Sensations
16 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Przepisy
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 godz. 30 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Deconstructed Lemon Tarts
30 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Baked Vanilla Cheesecake
13 godz. 25 min
Seafood Pizza
2 godz. 45 min