Chili-Cheese-Dip

Chili-Cheese-Dip

4.2 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
430 Gramm

Składniki

  • Cheddar in Stücken
    150 g
  • Butter weich
    25 g
  • Mehl
    25 g
  • Paprika in kleinen Stücken
    40 g
  • Jalapeño Chili
    40 g
  • Milch
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Paprika de la Vera (opcjonalnie)
    1 - 2 Prisen
  • Pfeffer
    2 TL

Wartości odżywcze na 100 Gramm

Kalorie 260 kcal / 1090 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 521 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...