Urządzenia i Akcesoria
Chili-Cheese-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
430 Gramm
Składniki
-
Cheddar in Stücken150 g
-
Butter weich25 g
-
Mehl25 g
-
Milch150 g
-
rote Paprika in kleinen Stücken40 g
-
Jalapeño Chili40 g
-
Salz½ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Pfeffer2 TL
-
Paprika de la Vera (opcjonalnie)1 - 2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Sód
521 mg
Białko
12 g
Kalorie
1090 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili con Chorizo
30 min
Koreanischer Gurkensalat
25 min
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 min
Cheese Fries
45 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Fleisch-Spießchen
55 min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 min
Kartoffeltannenbäume - Herzoginkartoffeln im Tannenbaum-Look
1 godz.
Cheese-Makkaroni
30 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Knoblauch-Parmesan-Orzotto
30 min
Knoblauchbutter
5 min