Urządzenia i Akcesoria
Steamed Scallion Rolls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz.
9 pieces
Składniki
Scallions Oil
-
6 green onions, cut into piecesscallions cut into pieces6
-
garlic clove1
-
vegetable oil60 g
Dough
-
water140 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
all-purpose flour225 g
-
salt1 tsp
Shaping
-
all-purpose flour to dust
-
sesame seeds, white to sprinkle, to taste
-
salt to taste
-
water570 g
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
Sichuan peppercorn oil½ tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
sesame seed, white1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
263.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
665.4 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min