Urządzenia i Akcesoria
Steamed Scallion Rolls
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz.
9 pieces
Składniki
Scallions Oil
-
6 green onions, cut into piecesscallions cut into pieces6
-
garlic clove1
-
vegetable oil60 g
Dough
-
water140 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
all-purpose flour225 g
-
salt1 tsp
Shaping
-
all-purpose flour to dust
-
sesame seeds, white to sprinkle, to taste
-
salt to taste
-
water570 g
-
Shaoxing rice wine1 tsp
-
Sichuan peppercorn oil½ tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
sesame seed, white1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
263.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
665.4 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesekut
24 godz. 10 min
Cauliflower Mash
Brak ocen
Superior Seafood Pot
Brak ocen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Homemade Sour Cream
16 godz. 30 min
Steamed Egg Cups
20 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Potato Gratin
1 godz. 30 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min