Bayerischer Leberkäse

Bayerischer Leberkäse

3.4 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
    200 g
  • Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
    300 g
    300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    80 g
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Besprühen
    70 g
  • Zwiebel (opcjonalnie)
    20 - 30 g
  • Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Pck.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1557 mg
Białko 24 g
Kalorie 1214 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...