Bayerischer Leberkäse

Bayerischer Leberkäse

3.1 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
    200 g
  • Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
    300 g
    300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    80 g
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Besprühen
    70 g
  • Zwiebel (opcjonalnie)
    20 - 30 g
  • Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Pck.

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 290 kcal / 1214 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.3 g
Sód 1557 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...