Urządzenia i Akcesoria
Bayerischer Leberkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett200 g
-
300 g SchweinehackfleischSchweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)300 g
Zubereitung
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice (siehe Tipp)80 g
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Besprühen70 g
-
Zwiebel (opcjonalnie)20 - 30 g
-
Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)1 Pck.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1557 mg
Białko
24 g
Kalorie
1214 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Garantiert gelungen
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pizzateig wie in Italien
3 Std. 30 Min
Glutenfreies Weißbrot
4 Std. 25 Min
Sweet Chilli Sauce
40 Min
Bananen-Curry-Sauce mit Hähnchenbrust
1 Std. 20 Min
Eingelegte Gurkenscheiben
2 Std.
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1 Std. 5 Min
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24 Std.
Holländische Kirschtorte
2 Std. 30 Min
Bacon Bomb
24 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Langos klassisch
1 Std. 30 Min
Bienenstich
2 Std. 40 Min