Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
lub 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1557 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulasch
2 Std.
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 Std.
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 dk
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2 Std.
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1h 30min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15 min
Dunkle Grundsauce
4 Std. 30 Min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung
3h 15min
Kartoffelcremesuppe
45min