Flammkuchen-Brezeln

Flammkuchen-Brezeln

4.7 394 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 Stück

Składniki

  • Laugenbrezeln TK
    8
  • Gruyère Käse in Stücken
    200 g
    200 g Emmentaler, in Stücken
  • Zwiebel halbiert
    40 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Eier
    2
  • Katenschinkenwürfel
    80 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    10 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 1625 mg
Białko 21 g
Kalorie 2191 kJ / 524 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...