Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 50 g de almendras
- 50 g de dátiles deshuesados
- 150 g de manzana (cualquier tipo), pelada
- 30 g de miel de maple
- 1 cdita de azúcar de vainilla casera
- 15 g de fécula de maíz
Masa
- 100 g de azúcar
-
200
g de mantequilla frío, cortado en trozos
lub 50 g de crema (18% grasa), y 150 g de mantequilla - 370 g de harina de pastel
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 ½ cditas de azúcar de vainilla casera
- 10 g de colorante vegetal, 2,5 g cada color, 4 colores diferentes
- de leche, para pincelar.
- Wartości odżywcze
- na 20 pieza
- Kalorie
- 16459.1 kJ / 3933.8 kcal
- Białko
- 51.5 g
- Węglowodany
- 506.5 g
- Tłuszcz
- 196.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 106.7 g
- Błonnik
- 20.5 g
- Sód
- 270.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de fideo TM6
35min
Salpicón de pollo
25min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1 Std. 30 Min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2 Std.
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Carnitas
50min
Picadillo
25min
Sopa de chícharo y tocino
30min
Frittata de calabaza y ricotta
40min
Tinga de pollo TM6
30min
Salpicón de res
1h
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min