Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
-
250
g de almendras
lub 250 g de almendras fileteadas - 40 g de harina de coco
- ¼ cdita de sal
- ½ cdita de esencia de vainilla
-
100
g de miel de maple, pura
lub 100 g de miel de agave -
75
g de aceite vegetal
lub 75 g de aceite de coco, derretido (pesar derretida)
Relleno
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría (ver tip)
- 190 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 340 g de leche condensada
- 120 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido,
- 1 cda de ralladura de limón amarillo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 136 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 dk
Brownies sin gluten
45 dk
Cheesecake vegano de cereza
5sa
Espuma de frutos rojos
10 Min
Base para pay sin gluten
15 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Volcán de chocolate
20 dk
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Pastelito keto de mora azul (Black Diamond)
50 dk
Barritas de media mañana
3h
Brownies
50 dk
Pastel de chocolate y almendras
25 min