Wersje kompatybilne
Bocados de chocolate y toffee salado con frutos secos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelo toffee
- 50 g de avellanas tostadas
- 50 g de pistachos pelados (sin sal)
- 120 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 60 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 30 g de leche entera
Chocolate con frutos secos
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 60 g de mantequilla
- 10 - 15 g de frambuesas liofilizadas
- 10 - 15 g de pistachos pelados (sin sal)
- 10 - 15 g de avellanas tostadas
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 30.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón de brie
2 godz. 15 min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 Min
Trufas de ron y canela
1 godz. 15 min
Turrón de chocolate y pistachos
1 Std.
Tartaletas de peras de invierno con pistachos
1h 20 min
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15 Min
Royal de foie con caramelo
1 godz. 50 min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces
14h 15min
Trufas crocanti
2h 30 min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30 min
Trufas de café
8 Std. 30 Min
Crema de galletas al caramelo
4h 15min