Wersje kompatybilne
Bocados de chocolate y toffee salado con frutos secos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelo toffee
- 50 g de avellanas tostadas
- 50 g de pistachos pelados (sin sal)
- 120 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 60 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 30 g de leche entera
Chocolate con frutos secos
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 60 g de mantequilla
- 10 - 15 g de frambuesas liofilizadas
- 10 - 15 g de pistachos pelados (sin sal)
- 10 - 15 g de avellanas tostadas
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 30.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor a la parmesana
40min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Trenza de membrillo y queso
2h
Crema mediterránea de tomate para untar
15min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2 Std. 40 Min
Pavo relleno, salsa de higos y verduras de invierno asadas
5h
Sticks de verduras
40min
Cannoli al cacao con crema pastelera de pistacho
1h 30min
Povitica
3 Std. 30 Min
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Brioches de remolacha
2h
Pan de Viena con frutos secos
45min