Urządzenia i Akcesoria
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
15 dilim
Składniki
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
-
buğday150 g
-
ekmek baharatı karışımı (opcjonalnie) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)2 tk
-
havuç küçük parçalara bölünmüş100 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu350 g
-
ceviz100 g
-
su320 g
-
elma sirkesi1 yk
-
tuz1 ½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dilim
Sód
239.5 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
706.7 kJ /
168.9 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fırından Ekmekler
20 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Otlu Peynir Ezmesi
20 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min