Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)

Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)

4.6 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
15 dilim

Składniki

  • çavdar unu
    250 g
  • tam buğday unu
    250 g
  • su ılık
    480 g
  • taze maya ufalanmış
    25 g
  • keten tohumu
    40 g
  • kabak çekirdeği içi
    40 g
  • ay çekirdeği içi
    40 g
  • tuz
    10 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dilim

Sód 266.9 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 663.2 kJ / 158.5 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...