Urządzenia i Akcesoria
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 porsiyon
Składniki
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz200 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü320 g
-
nane yaprağı (opcjonalnie) (bkz.öneriler)12 adet
-
agave şurubu140 g
-
vanilya aroması (opcjonalnie)1 - 2 damla
-
ham kakao parçacığı4 tk
Çikolata kaplama
-
Hindistan cevizi yağı200 g
-
agave şurubu100 g
-
kakao tozu120 g
-
tuz1 tutam
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
11.2 g
Kalorie
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Tłuszcz
65.3 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yeşil Sebzeler İçecek Tozu
Brak ocen
Matchalı Dondurma
10 godz. 30 min
Sebzeli Köfte (Bebek Yemeği)
50 min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 godz. 30 min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Vegan Rokoko Pasta
3 godz. 30 min
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3 godz. 45 min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 min
Demirhindi Şerbeti
13 godz. 30 min
Sıcak Çikolata Kavanozu
10 min
Çikolatalı Dondurma
14 godz. 20 min