Bademli Yoğurtlu Ekmek

Bademli Yoğurtlu Ekmek

4.4 14 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 dilim

Składniki

  • kabuklu badem
    200 g
  • yumurta
    3
  • yoğurt az yağlı
    150 g
  • karbonat
    1 tk
  • tuz
    1 tk
  • yulaf kepeği ( bk. öneriler)
    100 g
  • keten tohumu
    50 g
  • susam
    100 g
  • kabak çekirdeği içi
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dilim

Białko 6 g
Kalorie 634 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...