Urządzenia i Akcesoria
Bademli Yoğurtlu Ekmek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 dilim
Składniki
-
kabuklu badem200 g
-
yumurta3
-
yoğurt az yağlı150 g
-
karbonat1 tk
-
tuz1 tk
-
yulaf kepeği ( bk. öneriler)100 g
-
keten tohumu50 g
-
susam100 g
-
kabak çekirdeği içi50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dilim
Białko
6 g
Kalorie
634 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® ile Fit Kal
35 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Köy Ekmeği
2h
Ketojenik Krakerler
1h
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40min
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min