Urządzenia i Akcesoria
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
5 porsiyon
Składniki
-
tam buğday unu125 g
-
badem kabukları soyulmuş25 g
-
su885 g
-
instant kuru hamur mayası¾ tk
-
zeytinyağı Varomayı yağlamak için
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
4.8 g
Kalorie
476 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Köy Ekmeği
2 godz.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min