Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min