Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Brak ocen
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Apple Tart (TM6)
1 godz.
Blended Steamed Oats
30 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Chilli Lime Sauce
5 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min