Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Belacan
5 Min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Keine Bewertungen
Ginger Fried Rice
15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Keine Bewertungen
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Stir Fried French Beans
15 Min