Stir-fry Chayote
TM6 TM5

Stir-fry Chayote

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g shallots
  • 20 g garlic cloves
  • 500 g chayote, peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
  • 150 g carrots, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 20 g red curly chillies, cut in diagonal slices
  • 2 cm galangal, bruised
  • 2 fresh bay leaves
  • 25 g dried shrimp, soaked to soften
  • 20 g cooking oil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground white pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
511 kJ / 122 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
4 g
Sód
821 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy