Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Chayote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Egg Yolk Custard Buns
Brak ocen
Skin Glow Detox Juice
10 min
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min
ABC Soup
1 godz. 10 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min