Urządzenia i Akcesoria
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
52.8 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
80.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Apple spaghetti with strawberry dressing
15 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 godz. 35 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min