Urządzenia i Akcesoria
Olio piccante
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
260 g
Składniki
-
5 g di sale
-
40 - 50 g di peperoncino rosso secco
-
25 g di semi di sesamo
-
200 g di olio extravergine di oliva
-
1 foglia di alloro secca
-
5 g di pepe di Sichuan in grani
-
1 stecca di cannella
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
180.8 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
669.1 kJ /
159.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Patatas bravas in tempura
1 godz. 20 min
Shopska Salata (Insalata bulgara)
30 min
Sospiri sardi (senza glutine)
1 godz.
Chilli dolce
40 min
Matcha latte
10 min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1 godz.
Donuts glassati
4 godz.
Crème Brûlée con frutta tropicale
Brak ocen
Marinata per pollo piccante
10 min
Gamberi croccanti con salsa cocktail e aioli vegan
45 min
Pizza di verdure
45 min
Focaccia millebolle
28 godz.