Urządzenia i Akcesoria
Beer Brats with Onions and Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
veal bratwurst (German veal "Kalbsbratwurst") (approx. 5)450 g
-
onions cut into strips (5 mm/¼ in.)225 g
-
red bell peppers cut into strips (5 mm/¼ in.)170 g
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable broth680 g
-
beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)340 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles, mixed (opcjonalnie) to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1696.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pork fillet with mustard
35min.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Žádné hodnocení
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4hod. 35min.
Sous-vide fish with lemon and herbs
1hod. 15min.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min.
Salmorejo
10min.
Easy apple pie
45min.
White chocolate and coconut rice pudding
35min.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3hod. 55min.
Scallops and prawns with XO butter
50min.
Salmorejo
2hod. 10min.