Urządzenia i Akcesoria
Salade van boerenkool en rode kool
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 porties
Składniki
Gerookte tempeh
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 el
-
pure ahornsiroop1 tl
-
voedingsgist (zie tips)1 tl
-
vloeibare rookkruiden (zie tips)½ tl
-
uienpoeder¼ tl
Dressing
-
extra vergine olijfolie60 g
-
citroensap30 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
witte miso (of shiro miso)20 g
-
kappertjes op azijn15 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
knoflookteentjes2
-
water, gefilterd20 g
Salade
-
boerenkool fijn versnipperd40 g
-
rode kool½
-
spruitjes bijgesneden en in helften gesneden140 g
-
Parmezaanse kaas vegan, om te serveren (zie tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20.6 g
Kalorie
2081.4 kJ /
495.6 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
10.2 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Groente-Omeletten
30 min
Pruimenjam
55 min
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Horror punch
20 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Zoetzure tempé
50 min
Vijfzaden energierepen
1 godz. 45 min
Groene bron
10 min