Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat în bucăți (2 cm)
- 30 g unt
- 2 lingurițe sare
- 400 g dovleac plăcintar, descojit, curățat de semințe și tăiat bucăți (2 cm)
- 20 g semințe de pin, crude
- 100 g ciuperci brune, proaspete, tăiate felii (aprox. 5 mm)
- 150 g frunze de spanac proaspăt
- 1200 g apă
- 250 g paste uscate, tip pappardelle
- 10 g fulgi de chilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 63.3 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă cu tăieței
1h 30 min
Chifteluțe din conopidă și brânză, cu sos cu smântână
4h 15min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 Std. 45 Min
Tom Yum cu crevete
25 min
Pui Kung Pao
1h 30 min
Bile proteice cu migdale și nuci pecan
10 min
Portocală arsă
Brak ocen
File de cod sous-vide, cu cartofi
Brak ocen
Falafel copt, cu sos Tahini Jalapeño
50 min
Fulgi de ovăz cu compot de corcodușe
Brak ocen
Budincă de griș
15 min
Chifteluțe din vinete, cu sos Romesco
2 Std. 45 Min