芦笋百合炒鱼片

芦笋百合炒鱼片

2.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 芦笋 切段
    150 克
  • 料酒
    20 克
  • 切段
    1 根
  • 100 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 黑鱼 切薄鱼片
    200 克
  • 百合
    50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 638.3 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 893.9 kJ / 213.7 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...