Urządzenia i Akcesoria
芦笋百合炒鱼片
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
芦笋 切段150 克
-
料酒20 克
-
葱 切段1 根
-
水100 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
黑鱼 切薄鱼片200 克
-
百合50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
638.3 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
893.9 kJ /
213.7 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常鱼类料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny