Urządzenia i Akcesoria
Parmezaan op plantaardige basis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 beker
Składniki
-
gepelde walnoten50 g
-
zonnebloempitten50 g
-
hennepzaad (zie tips)2 el
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
knoflookpoeder¼ tl
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
37.6 g
Kalorie
3686.7 kJ /
877.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
14.2 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Green Godess Salade
20 min
Portugees brood (Pão de água)
3 godz. 30 min