涼拌茄子

涼拌茄子

3.8 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 切塊
    10 克
  • 烏醋 ( 1 大匙)
    15 克
  • 醬油膏
    25 克
  • 醬油 ( 1 大匙)
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 韓國辣椒粉 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 400 克
  • 茄子
    2 根
  • 冰水
  • 香菜 切碎
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 627.5 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 106.9 kJ / 25.6 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...