Urządzenia i Akcesoria
涼拌茄子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
薑 切塊10 克
-
烏醋 ( 1 大匙)15 克
-
醬油膏25 克
-
醬油 ( 1 大匙)15 克
-
糖¼ 茶匙
-
韓國辣椒粉 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
水400 克
-
茄子2 根
-
油
-
冰水
-
香菜 切碎10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
627.5 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
106.9 kJ /
25.6 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慶端午
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan