Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Xarope de sabugueiro
- 15 - 20 g bagas de sabugueiro
- 500 g água
- 1 limão cortado em fatias
- 500 g açúcar
Cocktail Hugo Spritz
- 10 folhas de hortelã, mais q.b. p/ guarnecer
-
50
g água mineral com gás
lub 50 gasosa - 200 g espumante Prosecco
- 1 limão cortado em fatias
- Cubos de gelo q.b. p/ servir
- Wartości odżywcze
- na 1 copo
- Kalorie
- 4497.4 kJ / 1074.9 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 260 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 24 mg
Alternatywne przepisy
Crepes de cacau e ovos-moles
9h 15min
Patê de atum, damasco e gorgonzola
10min
Mojito sem álcool de maracujá
10min
Cozido de frango com miso
1h 45min
Torta de limão à fornalha
20min
Roux
Brak ocen
Cubos de rebuçado
Brak ocen
Batido de Chocolate para uma pele brilhante
10min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30min
Batido de brownie de chocolate
40min
Batido de bolachas de cacau
5min
Petit gâteau de caramelo
15min