雪菜年糕

雪菜年糕

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 雪菜 切段
    70 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 斜切片
    ½ 根
  • 熟竹筍 切片(約3公分)
    100 克
  • 年糕片 (寧波年糕,片狀)
    200 克
  • 100 克
  • 百頁豆腐 切片(約3公分)
    50 克
  • 依個人喜好調整
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉 依個人喜好調整
    ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.4 g
Kalorie 1142 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...