Wersje kompatybilne
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g palomitas, acarameladas
- 120 g de agua
- 50 g de cocoa en polvo
- 300 g de mantequilla, en piezas
- 400 g de azúcar
- 1 ½ cditas de extracto de vainilla natural
- 3 huevo
- 180 g de suero de leche
- 300 g de harina de trigo
- 2 cditas de polvo para hornear
-
250
g de crema de cacahuate, con trozos
lub 250 g de crema de cacahuate - 30 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1869.9 kJ / 446.9 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 99.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verduras y frijoles
15 Min
Helado de fresas congeladas
4 Std. 5 Min
Panqué de vainilla
55min
Esquites
30min
Lasaña a la boloñesa.
3hod.
Tormenta frappeada
10min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 Min
Pastel de Chocolate
3hod.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Pizza con mozzarella de nuez de la India TM6
12h 50min
Galletas de chispas de chocolate
40min
Crema de zanahoria y curry
1h 20min