Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seed2 tsp
-
black peppercorn½ tsp
-
chilli, dried whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
minced ginger, preserved (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
turmeric, dried, ground½ tsp
-
canola oil30 g
-
curry leaf, fresh fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt, flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kek Batik Indulgence
24 godz. 45 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Balado Eggplant
50 min
Crunchy Caramel Popcorn
2 godz. 15 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Sichuan spaghetti
50 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Sambal Brinjal
40 min