Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seed2 tsp
-
black peppercorn½ tsp
-
chilli, dried whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
minced ginger, preserved (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
turmeric, dried, ground½ tsp
-
canola oil30 g
-
curry leaf, fresh fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt, flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Brak ocen
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Sambal Belacan
10 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Lamb Varuval
1 godz. 10 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Ayam Balado
45 min
Prawn Biryani
1 godz. 15 min
Curry Mee
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min