Urządzenia i Akcesoria
Tomato Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion
Składniki
-
bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
water plus extra for sprinkling350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428 mg
Białko
4 g
Kalorie
671 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Crisp Onsen Eggs
2 godz.
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Focaccia
3 godz.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Lemonade
5 min
Focaccia
3 godz.
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Killer Toast
2 godz.