Urządzenia i Akcesoria
Tomato Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion
Składniki
-
bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
water plus extra for sprinkling350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428 mg
Białko
4 g
Kalorie
671 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Homemade Soy Milk
35 min
Lemonade
5 min
Lemonade
5 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.