Sous-vide lax

Sous-vide lax

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portioner

Składniki

  • färska laxfiléer med skinn & utan ben (ca 135 g vardera)
    2
  • havssalt
  • färsk persilja
    2 kvistar
  • färsk dill
    2 kvistar
    2 kvistar färsk timjan
  • bitar citronskal
    2
  • olivolja
    2 matskedar
  • vatten
    1800 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 248 mg
Białko 28 g
Kalorie 1689 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 33 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie