Laxburgare med parmesanzucchini

Laxburgare med parmesanzucchini

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner

Składniki

Parmesanzucchini
  • parmesanost i bitar (2 cm)
    60 g
  • vitt bröd i bitar
    60 g
  • ägg
    1
  • havssalt
    1 tsk
  • zucchini i stavar (5 cm x 1 cm)
    500 g
Majonnäs
  • solrosolja
    150 g
  • ägg
    1
  • malen svartpeppar
    2 nypor
  • vinäger
    1 tsk
  • dijonsenap
    2 tsk
  • havssalt
    ½ tsk
Laxburgare
  • schalottenlök halverad
    60 g
  • dragon, färsk i bitar
    1 msk
  • färsk dill
    5 g
  • färsk laxfilé, skinnfri
    400 g
  • frysta gröna ärtor
    80 g
  • rivet citronskal
    1 msk
  • havssalt
    ½ tsk
Servering
  • olivolja
    2 msk
  • hamburgerbröd
    4
  • körsbärstomater halverade
    160 g
  • gröna salladsblad för servering
    8

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 40 g
Kalorie 4110 kJ / 982 kcal
Tłuszcz 68 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie