Urządzenia i Akcesoria
Fisktacos med japansk majonnäs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
Japansk majonnäs
-
druvkärnolja250 g
-
äggulor2
-
cidervinäger2 tsk
-
risvinäger2 tsk
-
salt½ tsk
-
wasabipasta¼ tsk
Fisktacos
-
vitlöksklyftor2
-
färsk ingefära skalad och skuren i halvor3 cm
-
färsk dill bara blad5 kvistar
-
fisksås1 tsk
-
torkad malen gurkmeja1 tsk
-
torkade chiliflakes1 nypa
-
filé av vit fisk i bitar 7-8 cm (se tips)500 - 600 g
-
risvinäger60 g
-
socker40 g
-
vatten + extra 1 msk500 g
-
morötter i tunna strimlor2
-
vårlökar i tunna skivor2 - 4
-
rädisor i tunna strimlor4
-
tortillas (små)8
-
färsk koriander bara blad
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
821.9 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
2165.3 kJ /
515.5 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ät nyttigt
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Laxburgare med parmesanzucchini
Brak ocen
Torsk i tomatsås
1 godz.
Fisktacos med coleslaw
25 min
Asiatisk ångad laxsida
Brak ocen
Curry laksa
Brak ocen
Poké bowl med tonfisk
1 godz.
Krämig svamprisotto med räkor
1 godz.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Räkor i chili och vitlök
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Sous-vide lax
Brak ocen
Tonfiskpasta
35 min