Urządzenia i Akcesoria
Tempé
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz.
600 g
Składniki
Tempé
-
sojabonen gedroogd, bij voorkeur biologisch300 g
-
water om te weken
-
water1100 g
-
azijn2 el
-
citroensap1 el
-
tempé starter1 afgestreken tl
Tempé bakken
-
water50 g
-
zout1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
olie om te bakken4 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2394 mg
Białko
32.1 g
Kalorie
3568.9 kJ /
853 kcal
Tłuszcz
70.5 g
Błonnik
14.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb recepten
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Karamelpoeder
1h
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Pommes Dauphine
1h 40min
Karamel varkensvlees
45min