Urządzenia i Akcesoria
Gelatine gusto Champagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
36 pezzi
Składniki
-
60 g zucchero
-
25 - 30 g di gelatina in polvere
-
700 - 750 g di Prosecco700 - 750 g di Champagne
-
225 g di soda
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
3.8 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
106.8 kJ /
25.5 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 anni Vorwerk
6 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Keftedes (polpette greche)
2 godz. 30 min
Pizza carbonara
15 godz.
Torta di pere e limoni canditi
3 godz.
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 godz.
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Buchteln alla confettura di prugne
4 godz. 10 min
Crespelle di Teramo
1 godz. 15 min
Torta Cook-Key®
2 godz.
Chicken tenders
4 godz. 30 min
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Christmas Tree Tartlets
40 min
Lingue di gatto
30 min