Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di zucchero
- 25 - 30 g di gelatina in polvere
-
700 - 750
g di Champagne
lub 700 - 750 g di Prosecco - 225 g di soda
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 106.8 kJ / 25.5 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 3.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torroncini abruzzesi
3 Std. 30 Min
Curd alle clementine
30 Min
Torrone di Montélimar
3 Std. 30 Min
Torta cioccolato e amarene
45 Min
Crostata con rose di mele
2h
Bon bon di frutta secca
1 Std.
Insalata di noodles e verdure alla vietnamita (TM6)
40 Min
Crostata salata con fichi
1 Std. 30 Min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Appeltaart
1 Std. 30 Min
Biscotti pupazzo di neve
2h