Urządzenia i Akcesoria
奶油培根意面
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
帕玛森奶酪(Parmesan cheese) 切块60 克
-
佩科里诺乳酪(pecorino) (opcjonalnie)30 克
-
红葱头 (30克)1 瓣
-
培根丁150 克
-
特级初榨橄榄油20 克
-
水1200 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
意大利面条350 克
-
蛋3 颗
-
蛋黄1 颗
-
盐1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g