红烧肉

红烧肉

3.1 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
3 人份

Składniki

  • 新鲜姜 切成薄片
    10 克
  • 五花肉,带皮 切块(3公分 x 3公分)
    500 克
  • 冰糖
    50 克
  • 酱青
    25 克
  • 黑酱油
    25 克
  • 绍兴花雕酒
    50 克
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24 g
Kalorie 3179 kJ / 760 kcal
Tłuszcz 63 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...