Urządzenia i Akcesoria
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herbed Butter
-
shallot½
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
unsalted butter softened3 oz
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
French Bistro Potato Salad & Steaks
-
fresh chives cut into pieces (1 in.)4
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
spring onions (approx. 1 oz), cut into pieces2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
boiling water17 ½ oz
-
baby gold potatoes quartered24 ½ oz
-
sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick), patted dry with paper towel4
-
vegetable oil to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
575.8 mg
Białko
53 g
Kalorie
2924 kJ /
700 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fettuccine Alfredo
40min
Beef Stroganoff
40min
Beef Sukiyaki
Geen beoordelingen
Roasted Chicken with Vegetables
Geen beoordelingen
Summer Bolognese Bowl
Geen beoordelingen
Spaghetti Carbonara
40min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1u. 15min
Vegan Orange Crescent Rolls
Geen beoordelingen
Quick Rise Basic Bread
45min
Greek Style Pork Stew
1u.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min