三文鱼配牛油果酱和茉莉花冻

三文鱼配牛油果酱和茉莉花冻

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 godz.
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 茉莉花茶叶
    5 克
  • 沸水
    600 克
  • 50 克
  • 浸泡用
    适量
  • 吉利丁片 3片
    15 克
  • 原味酸奶
    150 克
  • 牛油果 取肉切块
    1 颗
  • 2 - 3 克
  • 特级初榨橄榄油
    15 克
  • 新鲜三文鱼鱼排
    200 克
  • 牛油果
    1 颗
  • 根据个人口味调节
    适量
  • 特级初榨橄榄油
    2 汤匙
  • 青柠檬皮 切末
    ½ 颗
  • 柠檬汁
    ¼ 颗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 305.2 mg
Białko 14.1 g
Kalorie 1454.8 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...