Urządzenia i Akcesoria
三文鱼配牛油果酱和茉莉花冻
Przygotowanie 5 godz.
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
茉莉花茶叶5 克
-
沸水600 克
-
糖50 克
-
水 浸泡用适量
-
吉利丁片 3片15 克
-
原味酸奶150 克
-
牛油果 取肉切块1 颗
-
盐2 - 3 克
-
特级初榨橄榄油15 克
-
新鲜三文鱼鱼排200 克
-
牛油果1 颗
-
盐 根据个人口味调节适量
-
特级初榨橄榄油2 汤匙
-
青柠檬皮 切末½ 颗
-
柠檬汁¼ 颗
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
305.2 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
1454.8 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
晶致料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny