香煎土豆丝饼(TM5)

香煎土豆丝饼(TM5)

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 一切二
    100 克
  • 粉质土豆 切成可以放入进料口的大小
    750 克
  • 蒜头 (opcjonalnie)
    1 - 2 瓣
  • 面粉 再额外准备些
    70 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    2 颗
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 油炸用蔬菜油
  • 酸奶油
    200 克
  • 糖粉 (opcjonalnie) 撒粉用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 804.1 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1492.6 kJ / 356.7 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 50.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...