Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chiflele
- 10 g drojdie proaspătă, fărâmițată
- 300 g apă
- 1 linguriță zahăr
- 10 g ulei de măsline
- 500 g făină de pâine
- 10 g sare
Umplutura de legume
- 200 g ceapă, tăiată felii (7-8 mm)
- 50 g ulei de măsline
- 150 g morcovi, tăiați rondele (2-3 mm)
- 150 g ardei gras roșu, tăiat bastonașe (1 cm x 4 cm)
- ½ linguriță sare
- 100 g roșii, tăiate bucăți (1 cm x 3 cm)
- 60 g brânză rasă (de ex. Gruyère, Edam, Emmenthal sau altă brânză semi-tare)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1482.1 kJ / 354.2 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ștrudel cu mere
1 Std. 45 Min
Chifle de burger tip brioșă
2 Std. 10 Min
Sos de mere
20min
Cartofi condimentați
1 Std.
Limonadă cu pepene verde
10 Min
Mini tarte cu banane și sos caramel
1 Std. 45 Min
Pâine cu lapte
2 Std. 20 Min
Dacquoise cu zmeură
2 Std.
Covridog
55 Min
Colțunași cu varză și carne de porc, la aburi
1 Std. 35 Min
Cartofi cu usturoi și chimen
1 Std.
Covrigi de casă (Pretzels)
1 Std. 35 Min