Chifle umplute cu legume și brânză

Chifle umplute cu legume și brânză

5.0 5 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
8 bucăți

Składniki

Chiflele
  • drojdie proaspătă fărâmițată
    10 g
  • apă
    300 g
  • zahăr
    1 linguriță
  • ulei de măsline
    10 g
  • făină de pâine
    500 g
  • sare
    10 g
Umplutura de legume
  • ceapă tăiată felii (7-8 mm)
    200 g
  • ulei de măsline
    50 g
  • morcovi tăiați rondele (2-3 mm)
    150 g
  • ardei gras roșu tăiat bastonașe (1 cm x 4 cm)
    150 g
  • sare
    ½ linguriță
  • roșii tăiate bucăți (1 cm x 3 cm)
    100 g
  • brânză rasă (de ex. Gruyère, Edam, Emmenthal sau altă brânză semi-tare)
    60 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 bucată

Sód 570 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1482.1 kJ / 354.2 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 52.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...