Urządzenia i Akcesoria
Apfelpunsch-Sirup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1200 g
Składniki
-
Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)15 g
-
Vanilleschote1
-
Apfelsaft1000 g
-
Rohrzucker, braun350 g
-
Zimt, gemahlen½ TL
-
Muskatnuss, frisch gerieben1 TL
-
Gewürznelken3
-
Zitronensaft, frisch gepresst von einer Bio-Zitrone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
4 mg
Białko
0 g
Kalorie
633 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebrannte Mandeln im weißen Schoko-Kokosmantel
40 min
Marilleneis
15 min
Zitronenmelissesirup
5 godz. 10 min
Karotten-Apfel-Marmelade "Hasenfrühstück"
1 godz. 10 min
Marillennektar
2 godz.
Vanillezucker
72 godz.
Weihnachtszucker
15 min
Himmlische Schokomandeln
35 min
Zitronenlimonade zuckerreduziert
5 min
Erdbeermojito (virgin)
5 min
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min
Hot Aperol
5 min