Urządzenia i Akcesoria
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 porties
Składniki
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
914.2 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Foodtrends 2023
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Temaki Sushi
Brak ocen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen