Urządzenia i Akcesoria
Beer Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
4 jars
Składniki
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers ends trimmed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
589.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
714.5 kJ /
170.8 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto Pasta Salad
30 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
55 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 godz. 20 min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1 godz.
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min