Urządzenia i Akcesoria
Beer Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
4 jars
Składniki
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers ends trimmed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
589.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
714.5 kJ /
170.8 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Guacamole
5 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Roasted Garlic
15 min
Devilled Eggs
55 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.