Urządzenia i Akcesoria
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
thyme1 tsp
-
baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)48 - 52 oz
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil½ oz
-
stout beer12 oz
-
ketchup6 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chili powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water40 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
8712.8 mg
Białko
279.7 g
Kalorie
17380 kJ /
4153.9 kcal
Tłuszcz
247.8 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
189.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cilantro Lime Sauce
10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Pulled Pork
4 godz. 5 min
Raspberry Liqueur
172 godz. 10 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min