![Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7fc2a59c5d9a7170376e0e3ab2f1086e/Derivates/a6d50b03d87cff42230c14fde428bd766df51945.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dry Rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp paprika
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp salt
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp thyme
- 48 - 52 oz baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)
Beer BBQ Sauce
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 12 oz stout beer
- 6 oz ketchup
- 3 oz dark brown sugar
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp chili powder, to taste
Cooking Ribs
- 40 oz water
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 17380 kJ / 4153.9 kcal
- Białko
- 279.7 g
- Węglowodany
- 189.8 g
- Tłuszcz
- 247.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 84.6 g
- Błonnik
- 9.4 g
- Sód
- 8712.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mixed Herbs Rice
35 Min
Steamed Scallion Rolls
3h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Canadian Strawberry Shortcake
30 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1 Std. 30 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Apple Peel Cider Sangria
1 Std. 30 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min