Urządzenia i Akcesoria
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
thyme1 tsp
-
baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)48 - 52 oz
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil½ oz
-
stout beer12 oz
-
ketchup6 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chili powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water40 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
8712.8 mg
Białko
279.7 g
Kalorie
17380 kJ /
4153.9 kcal
Tłuszcz
247.8 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
189.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Mexican Style Café de Olla
30 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 Std. 35 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Fettuccine Alfredo
40 Min