Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di frutta essiccata mista (noci, mandorle, nocciole, noci pecan...), tritata grossolanamente o intera
- 20 g di uva passa
- 20 g di frutta candita mista a tocchetti
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 191.6 kJ / 45.8 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1.1 mg
Alternatywne przepisy
Cioccolata da sciogliere
Brak ocen
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 min
Zucchero alle caramelline alla fragola
10 Min
Confettura di arance con kiwi e zenzero
50 min
Pasta di zucchero
1u. 10min
Panini alle nocciole e frutta secca
3 Std. 5 Min
Mousse di cioccolato all'aquafaba
3 Std. 30 Min
Coppetta gelato al biscotto e miele
10 Std. 20 Min
Coppetta gelato alla vaniglia e cioccolato
10 Std. 20 Min
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min
Torta agli agrumi
45min
Animaletti di pancake
30min