Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de vin rouge
- 600 g de sucre roux
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 bâton de cannelle
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 370 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Jambalaya de poulet
40min
Pain plissé margherita
3h 15min
Spaghetti de pommes en salade et vinaigrette agrumes-cheddar
15 Min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 Min
Marinade aux herbes pour légumes à griller
10 Min
Huile parfumée
10 Min
Velouté de tomate - Paupiette de chou au millet, sauce aux champignons
1h 40min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12hod. 25min
Dip aux dattes et au curry
5 Min
Noix de cajou grillées au curry
30min
Onion rings
20 Min