Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de gelatina neutra en polvo (2 sobres)
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
- ¼ de cucharadita de clavo molido
- 200 g de agua
- 300 g de azúcar
- 50 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 2.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones Navideños
1h
Galletas dedos de bruja
2h
Trufas crocanti
2h 30 min
Bocados de chocolate y toffee salado con frutos secos
1h
Fardelejos (La Rioja)
30min
Pudin crujiente con masa filo
1h
Caramelos de casadielles
25 min
Erizos de chocolate
2h 30 min
Chuparquías (Chebakia)
4h
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 min
Pastas de avellanas
1h 45min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min