泡菜芝士通心粉

泡菜芝士通心粉

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 车达乳酪 ,切块
    250 克
  • 1200 克
  • 5 克
  • 干意大利面,短管的
    320 克
    320 克 干通心粉
  • 25 克
  • 洋葱
    100 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 肉糜 ,猪肉或牛肉
    300 - 500 克
  • 黄油
    20 克
  • 面粉
    20 克
  • 牛奶
    250 克
  • 韩式泡菜 只放入泡菜汁
    100 克
  • 味噌
    25 克
    20 克 法国第戎芥末酱
  • 生抽
    20 克
  • 10 克
  • 韩式泡菜 ,切块
    150 克
  • 面包糠 洒在表面
    4 汤匙
  • 芝麻 (opcjonalnie) 装饰用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1193.4 mg
Białko 32.3 g
Kalorie 2895.3 kJ / 692 kcal
Tłuszcz 38.5 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Węglowodany 53.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...