Urządzenia i Akcesoria
泡菜芝士通心粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
车达乳酪 ,切块250 克
-
水1200 克
-
盐5 克
-
320 克 干通心粉干意大利面,短管的320 克
-
油25 克
-
洋葱100 克
-
蒜头3 瓣
-
肉糜 ,猪肉或牛肉300 - 500 克
-
黄油20 克
-
面粉20 克
-
牛奶250 克
-
韩式泡菜 只放入泡菜汁100 克
-
20 克 法国第戎芥末酱味噌25 克
-
生抽20 克
-
糖10 克
-
韩式泡菜 ,切块150 克
-
面包糠 洒在表面4 汤匙
-
芝麻 (opcjonalnie) 装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1193.4 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2895.3 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
无国界料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny