Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'estragon frais, effeuillé
- 100 g de graines de moutarde blanches
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 120 g de vin pétillant
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 25 g de sucre en poudre
- 25 g de miel
- 10 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 1 c. à café d'estragon déshydraté
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1514.4 kJ / 361.9 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1312.8 mg
Alternatywne przepisy
Pain au romarin méditerranéen
1 Std. 55 Min
Pâte de bouillon de volaille
45 min
Mélange d'épices champêtre
Brak ocen
Pâte umami
5 Min
Huile d'olive au thym et vinaigre de framboise
504h
Vinaigre de groseille et de cidre de pomme
4h 20 min
Fromage au four végan à base de graines de tournesol
Brak ocen
Pesto au basilic
10min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Ciabattines
3h 30min
Parmesan râpé
5 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min