Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de girasol
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de ajonjolí
- 3 cdas de leche
- 2 cdas de miel
- 4 huevos, de dulce, de colores
- Wartości odżywcze
- na 20 rebanadas
- Kalorie
- 22886.1 kJ / 5469.9 kcal
- Białko
- 141.2 g
- Węglowodany
- 814.8 g
- Tłuszcz
- 183.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.2 g
- Błonnik
- 37.5 g
- Sód
- 8169 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes de telaraña
1 Std. 5 Min
Donas de sushi
2h
Tortillas de harina caseras
1sa
Crepas rosas con humus de garbanzo y almendras.
35 dk
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3h
Pizza con masa madre, jitomates cherry y calabacita salteada TM6
20h
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 Std. 10 Min
Roles de canela
2sa 30 dk
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2 Std. 10 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 dk
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Festejo de zanahoria
2h 55 min