Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de girasol
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de ajonjolí
- 3 cdas de leche
- 2 cdas de miel
- 4 huevos, de dulce, de colores
- Wartości odżywcze
- na 20 rebanadas
- Kalorie
- 22886.1 kJ / 5469.9 kcal
- Białko
- 141.2 g
- Węglowodany
- 814.8 g
- Tłuszcz
- 183.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.2 g
- Błonnik
- 37.5 g
- Sód
- 8169 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h
Dulce de tapioca
1h
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Leche de avena
30min
Mini eclairs de frambuesa
3h
Hot cakes con frutos secos
15min
Duraznos con lavanda y miel Al vacío
1h 20 min
Baklava
1h 30min
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5 min
Dosa (crepas de arroz y lentejas) TM6
16 Std.
Pan plano de mantequilla de hierbas
35 Min