Urządzenia i Akcesoria
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Seed Butter
35 min
Simnel Cake
3 godz.
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
No Added Sugar Fig Jam
20 min
Classic Zabaglione
15 min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 godz.
Blueberry Jam
Brak ocen
Blueberry jam
35 min
Celery leaf gremolata
5 min
Chai Syrup
15 min
Cranberry Chutney
25 min