![Cutter Beet Carpaccio (TM6) Cutter Beet Carpaccio (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g beets, raw, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm/2 in. long)
- 250 g burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
Alternatywne przepisy
Culinary Demo 1
2 Std.
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 Min
Olive Spread
5 Min
Creamy Courgette Soup
35 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Berry Foam
10 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Multiseed Bread
2 Std.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.